Referenties

Wilco en Hanneke Schrijvers: “Wij kregen de unieke kans om een woonhuis te gaan bouwen. We hadden wel enkele ideeën over wat we ongeveer wilden, maar hoe pak je zoiets aan? ‘traject heeft onze wensen geïnventariseerd, stap voor stap de ruimtes binnenshuis en vervolgens het uiterlijk op papier gezet. Ondanks de -toen nog- beperkende regelgeving van de welstandscommissie, hebben we een huis nee kunnen zetten wat geheel aan onze wensen voldoet. Daarnaast vonden we het belangrijk dat het huis zo min mogelijk energie verslond en dus milieuvriendelijk zou zijn. Hierin heeft ‘traject zeer goed meegedacht. Ondanks de complexiteit van het geheel en de vele details dien de bouw zaten, hebben wij volop kunnen genieten van het bouwproces, simpelweg omdat ‘traject de begeleiding deed. Zou je het nog een keer doen? Daarop zeggen wij volmondig JA!”   

                      Hetty en Pepe: “Toen ons winkelpand aan ‘t Dorp in Heesch verbouwd moest worden, hebben wij op advies van een kennis contact opgenomen met ‘traject. Het eerste informatieve gesprek was erg hartelijk en heeft ons doen besluiten om met ‘traject in zee te gaan. En daar hebben we geen moment spijt van gehad! De service, aandacht, hartelijkheid en professionele aanpak van het hele proces hebben wij als bijzonder prettig ervaren. Ook tijdens de verbouwing konden wij altijd binnen lopen met elke vraag, het maakte niet uit. Steeds werd er met aandacht geluisterd en naar een oplossing gezocht. Vooral Milou, de jonge architect die ons heeft begeleid, willen wij bedanken want het is een hele klus om zo’n verbouwing goed te laten verlopen. Voor het hele team van ‘traject: chapeau en hartelijk dank voor alles!”

                      Jochem van der Heijden (Houthandel van der Heijden): “Ontzorgen. Dat is het eerste dat in me opkomt als ik terugkijk op de bouw van onze nieuwe showroom met kantoor. Ik heb de bouw en alles wat daarbij komt kijken toch enigszins onderschat. ‘traject heeft het ontwerp en de bouwbegeleiding gedaan. Tijdens het hele bouwproces konden wij ons blijven richten op onze handel. Ook is het logistiek zo geregeld, dat onze bedrijfsvoering geen hinder heeft ondervonden van de bouw. Het is erg fijn dat je belangrijke beslissingen niet alleen hoeft te nemen, dat ‘traject de contacten met derden onderhoudt en er strak in zit met gemaakte afspraken (zeker als het om eigen klanten gaat). ‘traject verdient zichzelf terug door een dusdanige voorbereiding dat aanbesteding lager uitvalt en meer- en minderwerk kort wordt gehouden.”

                      Arno en Gemke Verstegen: “We kregen het plan om in onze achtertuin te gaan bouwen. Hiervoor hebben we ‘traject benaderd. Zij hebben de situatie bekeken, en waren er vanaf het eerste moment van overtuigd dat dit gerealiseerd kon worden. We hebben toen de afspraak gemaakt dat ‘traject met de gemeente ging regelen dat het perceel gesplitst mag worden. Als dat lukt, dan mag ‘traject ons nieuwe huis tekenen. Binnen 5 maanden zijn we begonnen met het ontwerpen van ons huis. Ook een wens van ons was een zeer gedetailleerde bestektekening, zodat we voor weinig verassingen kwamen te staan. Dit is door ‘traject perfect ingevuld. Door dit goede voorwerk is de bouw zeer voorspoedig, met weinig veranderingen, verlopen. Tijdens de bouw hebben we een paar keer om advies gevraagd. Hier werd snel en correct op gereageerd. 2 Jaar na dato hebben we ons nieuwe huis betrokken en we genieten er nog elke dag van! Als we ooit nog plannen hebben om te bouwen dan benaderen we ‘traject zeker weer.”