vacatures

Wij zijn een hardwerkend, informeel en gezellig bureau met passie voor architectuur & bouwen. Er zijn (en komen!) zoveel leuke en uitdagende projecten dat wij ons team willen versterken met…..

Senior architect  – als zelfstandig werkend architect voel je feilloos aan hoe je de wensen van (potentiële) opdrachtgevers moet vertalen in een ontwerp en hoe je dat moet overbrengen.  Samen met  de bouwmanager en bouwkundig tekenaar zorg je voor een succesvolle uitwerking en realisatie van het ontwerp.  Heb je zin in een nieuwe uitdaging en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan een mail naar karin.hes@trajectheesch.nl en geef aan waarom jij met ons kennis wilt maken!

Bouwkundig tekenaar – is  het tekenen in AutoCAD en Archicad voor jou een soort uit de hand gelopen hobby? Misschien ben jij dan wel degene die wij zoeken! Wij willen een enthousiaste tekenaar die zelfstandig kan werken en kritisch kijkt naar zijn eigen werk en dat van collega’s. Als je dan ook nog eens goede communicatieve vaardigheden hebt, dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken. Heb je zin in een nieuwe uitdaging en spreekt deze functie jou aan? Stuur dan een mail naar karin.hes@trajectheesch.nl en geef aan waarom jij met ons kennis wilt maken!

Stagiaires – wij zijn altijd op zoek naar nieuwsgierige en gedreven studenten bouwkunde|architectuur (MBO en HBO). Heb je interesse? Stuur dan je motivatie met cv naar: karin.hes@trajectheesch.nl