'traject Slider
Home | Onze werkwijze

Onze werkwijze

'traject geeft overzicht, ontwerpt en coördineert.

Architect

Het is en blijft een fantastische uitdaging om het maximale uit een ontwerp te halen. Als architect mogen wij onze creativiteit, kennis en ervaring inzetten om alle wensen en belangen aan elkaar te verbinden en te verbeelden in een ontwerp. Wij mogen uw droom vormgeven. Hoe mooi is dat?

 

Bouwmeester

Maar wij doen meer. Vanuit onze visie dat bouwen een integraal proces is, kunnen wij als bouwmeester onze opdrachtgever begeleiden en ontzorgen. Of het nu gaat om een nieuw bedrijfspand of een verbouwing van een woonhuis. Wij hebben de kennis, kunde en ervaring om vanaf het eerste idee tot en met nazorg voor, naast en achter de opdrachtgever te staan. Vanaf het begin zijn wij in gesprek met de opdrachtgever en weten als geen ander wat de opdrachtgever wil en waarom. Zo kunnen wij gedurende het hele proces zijn belangen behartigen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid omdat wij een constante factor zijn tijdens het hele bouwproces, geen vingerwijzingen dus.

 

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen staat bij ons hoog in het vaandel. Een project moet vanzelfsprekend - zonder concessies - kunnen voldoen aan de wettelijke eisen. Maar wij vinden het ook vanzelfsprekend dat wij een stap verder gaan in energiebesparing en -opwekking en het selecteren van passende bouwmaterialen. Uit liefde voor het vak en respect voor onze aarde.

  

"In samenwerking zit de grootste winst om iets moois te bouwen"

  

van schets tot oplevering geregeld tot achter de komma

'traject heesch logo